We are all just prisoners here, of our own device.

19 Nov 2013

Τον τελευταίο καιρό δεν προλαβαίνω να ασχοληθώ και πολύ με άλλα πράγματα, αφού γυρνάω σπίτι γύρω στις 9 και κοιμάμαι σχεδόν αμέσως. Οπότε οι μόνες κενές ώρες που έχω είναι σαν αυτή που γράφω τώρα, μεταξύ 7 και 8 το πρωί. 

Τα πράγματα των τελευταίων εβδομάδων πάνε κάπως έτσι

- Σήμερα νυστάζω πολύ και δεν ξέρω γιατί. Κοιμήθηκα νωρίτερα απ' ό,τι συνήθως και ξύπνησα στα όρια του συνηθισμένου. 

- Στεναχωριέμαι και ζηλεύω λίγο όταν βλέπω ανθρώπους να φλερτάρουν στα πλαίσια φιλιών και εν καιρώ σχέσεων. 
Δεν υπάρχει χώρος για ηθικότητες σήμερα

- Με στεναχωρούν τα άτομα που πριν χωρίσουν ή και στα πρόθυρα χωρισμού εκθείαζαν το, τότε, άλλο τους μισό ως μοναδικό άτομο στην ζωή τους ακόμα και μετά τον χωρισμό, ενώ όταν ήρθε ο χωρισμός το αναφέρουν με διάφορα  ονόματα. 
Καμμία αίσθηση ρομαντικότητας. Όπως και να τελειώνει κάτι, αυτό που έζησες τότε είναι ανεπανάληπτο και δεν αναιρείται από το τέλος και συνεπώς και από τα προσβλητικά υποκοριστικά. 
(για λόγους εμπειρίας αντιφάσκω)

- Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που εκνευρίζονται με το παραμικρό. Ακόμα και όταν κάνεις κάτι επειδή ενδιαφέρεσαι για αυτούς. 

- Με εκνευρίζει ένα άτομο που ανήκει σε μερικές από τις παραπάνω κατηγορίες που ενώ έχει δυνατότητες (απόδειξη είναι το ότι του έχει γίνει πρόταση για συμμετοχή σε ερευνητικό πρόγραμμα), φροντίζει να μας υπενθυμίζει πόσο χαζό θεωρεί ότι είναι, καταφεύγοντας παράλληλα σε ανήθικες πρακτικές τις οποίες εγώ κατακρίνω.

- Με εκνευρίζει που ενώ έχω δίκιο για το παραπάνω, τελικά βρίσκομαι να είμαι εγώ ο φταίχτης.

- Με εκνευρίζει επομένως που ενδιαφέρομαι για τους άλλους χωρίς να περιμένω αντάλλαγμα, έτσι επειδή θέλω να γίνονται καλύτεροι άνθρωποι. Αλλά ποιος είμαι εγώ να μου πεις για να το κάνει αυτό.

- Με εκνευρίζει που σήμερα δεν την παλεύω. Σε 10 προτάσεις έχω κάνει παραλείψει 10 λέξεις με αποτέλεσμα να μη βγάζει νόημα. (απόδειξη η πρόταση που μόλις έγραψα)

- Θέλω εδώ και 1 μήνα να βρίσω τους γαμημένους γείτονες για την ανευθυνότητά τους, αλλά πάντα συγκρατιέμαι. Εφόσον έχεις ένα κατοικίδιο ρε μαλάκα φροντίζεις να το εκτιμάς και να το προσέχεις. Δεν το παίρνεις για να το γράφεις στα τέτοια σου. Εσύ φταις που το σκυλί κατουράει μες το σπίτι σου όταν το έχεις όλη την μέρα μες στο σπίτι σου αντί να το πας 2 βόλτες να αδειάσει. Εσύ φταις που το σκυλί μας πρήζει τα τέτοια κλαίγοντας κάθε ξημερώματα επειδή το έχεις έξω Νοέμβρη μήνα και ψοφάει απ' το κρύο. Και εσύ φταις που φωνάζεις το όνομά του συνέχεια, πρήζοντάς μας και άλλο, λες και θα σε καταλάβει, όταν το μόνο που θέλει είναι να φάει και να χέσει. Δεν μπορεί να είναι όλη μέρα δεμένο σε ένα κηπάκο. Νοιώσε

- Νευριάζω απίστευτα με τους γαμημένους φοιτητές μου, οι οποίοι τυχαίνει να είναι και ''κοινωνιολόγοι'' και οι οποίοι είναι πιο ηλίθιοι και από τοίχο. Η κοινωνιολογία παρέχει κριτική σκέψη, αυτό όλοι μπορούν να μας το πουν, αλλά οι δικοί μου κοινωνιολόγοι μόνο αυτό δεν φαίνεται να έχουν και το μόνο που τους νοιάζει είναι ο εαυτούλης τους. Και αυτό ισχύει και για τους Έλληνες εν γένει για αυτό και είμαστε έτσι σκατά.

- Στο πανεπιστήμιό μου βγήκε λίστα με τα ονόματα των απολυθέντων. Εχθές είχα πάει στην συνέλευσή τους. Ένας καθηγητής μου και δευτερευόντως μια καθηγήτριά μου βούλωσαν πολλά στόματα, φοιτητών (οι οποίοι εκπροσωπώντας κιόλας παρατάξεις, βγήκαν να μιλήσουν για τις κομματικές τους θέσεις σε ξένες συνελεύσεις) και μη, οι οποίοι φρόντιζαν μόνο να περιαυτολογούν για το πόσο σκατά είναι η κατάσταση στο πανεπιστήμιό μας, αποφεύγοντας οποιαδήποτε τοποθέτηση σε ζητήματα πρακτικής. Η συζήτηση ήταν κάπως έτσι. Αλλά ποιος στον διάολο ξέρει Monty Python για να κάνει συγκρίσεις. 

- Μου άρεσε ιδιαίτερα η συγκεκριμένη παρομοίωση από την Κ. † εδώ (μπιπ)
7. Το κιτσαριό.
Είπαμε,αγάπη μου,μία-δύο ενδυματολογικά λάθος επιλογές (το πολύ τρεις,άμα ζω τον έρωτά μου κι έχω γκαβωθεί) σου τις συγχωρούμε,αλλά αν επί μονίμου βάσεως νιώθει μειονεκτικά μπροστά σου ο Βασιλιάς Καρνάβαλος,έχεις πρόβλημα.Επίσης,τελευταία παρατηρώ μία νέα τάση: κίτρινο μπλουζάκι (φωσφοριζέ σε τρελά κέφια),τζιν και κίτρινο παπούτσι.Αλήθεια,τι ντύνεστε;Δείγμα ούρων;


No comments: