We are all just prisoners here, of our own device.

23 Jan 2012

Γιατί είμαστε Έλληνες !!

Ας αρχίσουμε με αυτό : δύο πολύ καλοί μου φίλοι εδώ είναι αλλοδαποί 

Ο ένας είναι από την Γαλλία-Κονγκό και ο άλλος από την Κίνα

Από την πρώτη στιγμή που έχω κυκλοφορήσει μαζί τους , πάντα και παντού θα υπάρξει και μια ρατσιστική συμπεριφορά.... ΝΑΙ ! Από τον πιο στριμμένο πορνόγερο που κάθεται στο παγκάκι , μέχρι το μικρότερο νιάνιαρο που παίζει στο προαύλιο του σχολείου του.

Σήμερα , λοιπόν , το κακό παραέγινε 

Αν και αυτές οι συμπεριφορές έχουν μειωθεί από τότε που τους ξέρω , εξακολουθούν να υπάρχουν.
Σύντομα θα βρίζω τον κάθε μαλάκα που αγριοκοιτάζει , λέγοντας κάτι του τύπου 
'' Πρώτη φορά βλέπεις μαύρο/Κινέζο ρε μαλάκα ? "

Σήμερα , λοιπόν , το μεσημεράκι ,  καθώς γυρίζαμε με τα ποδαράκια μας από το πανεπιστήμιο με τον πρώτο , και καθώς κατεβαίναμε κάτι στενές σκάλες , βλέπουμε δύο μικρά ξεμωραμένα να ανεβαίνουν.... Το πρώτο , λοιπόν , βλέποντας τον μαύρο που προηγούνταν , έτσι όπως κατεβαίναμε , σταματάει ξαφνικά , παίρνει ένα ύφος του τύπου '' Μην μου κάνετε κακό '' (για να μην πω τίποτα χειρότερο) και αφήνει διακριτικά και ωραία , τον φίλο του να περάσει , ο οποίος συμπεριφέρθηκε πιο νορμάλ θα έλεγα...
Απλά αγριοκοίταξα το ένα και συνέχισα για το σπίτι του φίλου μου

Ήθελα να ήξερα , πώς στο διάολο αυτά τα βλαμμένα , μαθαίνουν να φοβούνται τέτοιους ανθρώπους.... Όταν βλέπουν με τον μπαμπάκα τους ποδόσφαιρο ή μπάσκετ , στα οποίο κάθε ομάδα έχει και από έναν μαύρο να παίζει , γιατί τότε τους θαυμάζουν και δεν έχουν πρόβλημα μαζί τους ενώ όταν τους συναντάνε από κοντά ΦΡΙΚΆΡΟΥΝ !
Ο συγκεκριμένος μάλιστα είναι διαμάντι και κατά την γνώμη μου και δεν έχω γνωρίσει ΈΛΛΗΝΑ που να μπορεί να τον πιάσει σε κάτι , έστω και λίγο.

Σήμερα πάλι , λοιπόν , έχοντας βγει με τον Κινέζο φίλο μου να περπατήσουμε στην παλιά ωραία πόλη στην οποία κατοικούμε , βλέπουμε έναν τύπο ΜΠΆΣΤΑΡΔΟ , ο οποίος αρχίζει να κάνει κάτι ηλίθιες κινήσεις και να φωνάζει '' Καράτε '' μαζί με κάτι , επίσης , ηλίθιες κραυγές , που κατά την γνώμη του παραπέμπουν σε Καρατερίστα , ξέρετε ποιες λέω....

Περιορίστηκα και πάλι σε ένα άγριο βλέμμα

Ωστόσο , αυτό ήταν  , την επόμενη φορά βρίζω
και δεν με ενδιαφέρει το πώς θα εξελιχθεί το πράγμα


Ααα και το πιο γαμάτο , είναι ότι ακόμα και οι τσιγγάνοι , συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο.
 ΠΟΙΟΙ !? ΟΙ ΤΣΙΓΓΆΝΟΙ !!!!
Αν είναι δυνατόν δηλαδή . 
Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα !!
ΥΓ: Επίσης , όταν γνώρισα τον Κινέζο φίλο , από την πρώτη κιόλας στιγμή έμαθα ότι είναι ομοφυλόφιλος. ΩΣΤΌΣΟ , όταν στην αρχή είχα γνωρίσει κάτι άθλια υποκείμενα , χρειάστηκε να τους ρωτήσω εγώ ο ίδιος αν όντως είναι αδερφάρες (στο συγκεκριμένο άτομο αυτή η λέξη ταιριάζει) και να μου την πέσουν μετέπειτα γιατί είναι ΈΛΛΗΝΕΣ. 
Είναι τόσο δύσκολο , να αποκαλύψεις την ταυτότητά σου από την πρώτη στιγμή και περαιτέρω να κρατήσεις τις τάσεις σου για τους μη φίλους σου . 

Άι σιχτίρ   


4 comments:

tremens said...

Γιατί είμαστε επηρμένα ζώα και φοβισμένα σκουλήκια μερικοί μερικοί...

Dark13Sun said...

οι ψυχές δεν έχουν χρώμα ούτε θρησκείες ούτε χώρα...

μπράβο σου για όλα!

Κάποια* said...

Κλασσικοί Έλληνες,ρατσιστές ως συνήθως,δυστυχώς!

Στελλα εδω said...

Υπομονή...
Ναταλία Κ.