We are all just prisoners here, of our own device.

23 Jan 2012

Γιατί είμαστε Έλληνες !!

Ας αρχίσουμε με αυτό : δύο πολύ καλοί μου φίλοι εδώ είναι αλλοδαποί 

Ο ένας είναι από την Γαλλία-Κονγκό και ο άλλος από την Κίνα

Από την πρώτη στιγμή που έχω κυκλοφορήσει μαζί τους , πάντα και παντού θα υπάρξει και μια ρατσιστική συμπεριφορά.... ΝΑΙ ! Από τον πιο στριμμένο πορνόγερο που κάθεται στο παγκάκι , μέχρι το μικρότερο νιάνιαρο που παίζει στο προαύλιο του σχολείου του.

Σήμερα , λοιπόν , το κακό παραέγινε 

Αν και αυτές οι συμπεριφορές έχουν μειωθεί από τότε που τους ξέρω , εξακολουθούν να υπάρχουν.
Σύντομα θα βρίζω τον κάθε μαλάκα που αγριοκοιτάζει , λέγοντας κάτι του τύπου 
'' Πρώτη φορά βλέπεις μαύρο/Κινέζο ρε μαλάκα ? "

Σήμερα , λοιπόν , το μεσημεράκι ,  καθώς γυρίζαμε με τα ποδαράκια μας από το πανεπιστήμιο με τον πρώτο , και καθώς κατεβαίναμε κάτι στενές σκάλες , βλέπουμε δύο μικρά ξεμωραμένα να ανεβαίνουν.... Το πρώτο , λοιπόν , βλέποντας τον μαύρο που προηγούνταν , έτσι όπως κατεβαίναμε , σταματάει ξαφνικά , παίρνει ένα ύφος του τύπου '' Μην μου κάνετε κακό '' (για να μην πω τίποτα χειρότερο) και αφήνει διακριτικά και ωραία , τον φίλο του να περάσει , ο οποίος συμπεριφέρθηκε πιο νορμάλ θα έλεγα...
Απλά αγριοκοίταξα το ένα και συνέχισα για το σπίτι του φίλου μου

Ήθελα να ήξερα , πώς στο διάολο αυτά τα βλαμμένα , μαθαίνουν να φοβούνται τέτοιους ανθρώπους.... Όταν βλέπουν με τον μπαμπάκα τους ποδόσφαιρο ή μπάσκετ , στα οποίο κάθε ομάδα έχει και από έναν μαύρο να παίζει , γιατί τότε τους θαυμάζουν και δεν έχουν πρόβλημα μαζί τους ενώ όταν τους συναντάνε από κοντά ΦΡΙΚΆΡΟΥΝ !
Ο συγκεκριμένος μάλιστα είναι διαμάντι και κατά την γνώμη μου και δεν έχω γνωρίσει ΈΛΛΗΝΑ που να μπορεί να τον πιάσει σε κάτι , έστω και λίγο.

Σήμερα πάλι , λοιπόν , έχοντας βγει με τον Κινέζο φίλο μου να περπατήσουμε στην παλιά ωραία πόλη στην οποία κατοικούμε , βλέπουμε έναν τύπο ΜΠΆΣΤΑΡΔΟ , ο οποίος αρχίζει να κάνει κάτι ηλίθιες κινήσεις και να φωνάζει '' Καράτε '' μαζί με κάτι , επίσης , ηλίθιες κραυγές , που κατά την γνώμη του παραπέμπουν σε Καρατερίστα , ξέρετε ποιες λέω....

Περιορίστηκα και πάλι σε ένα άγριο βλέμμα

Ωστόσο , αυτό ήταν  , την επόμενη φορά βρίζω
και δεν με ενδιαφέρει το πώς θα εξελιχθεί το πράγμα


Ααα και το πιο γαμάτο , είναι ότι ακόμα και οι τσιγγάνοι , συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο.
 ΠΟΙΟΙ !? ΟΙ ΤΣΙΓΓΆΝΟΙ !!!!
Αν είναι δυνατόν δηλαδή . 
Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα !!
ΥΓ: Επίσης , όταν γνώρισα τον Κινέζο φίλο , από την πρώτη κιόλας στιγμή έμαθα ότι είναι ομοφυλόφιλος. ΩΣΤΌΣΟ , όταν στην αρχή είχα γνωρίσει κάτι άθλια υποκείμενα , χρειάστηκε να τους ρωτήσω εγώ ο ίδιος αν όντως είναι αδερφάρες (στο συγκεκριμένο άτομο αυτή η λέξη ταιριάζει) και να μου την πέσουν μετέπειτα γιατί είναι ΈΛΛΗΝΕΣ. 
Είναι τόσο δύσκολο , να αποκαλύψεις την ταυτότητά σου από την πρώτη στιγμή και περαιτέρω να κρατήσεις τις τάσεις σου για τους μη φίλους σου . 

Άι σιχτίρ   


4 comments:

tremens said...

Γιατί είμαστε επηρμένα ζώα και φοβισμένα σκουλήκια μερικοί μερικοί...

Anonymous said...

οι ψυχές δεν έχουν χρώμα ούτε θρησκείες ούτε χώρα...

μπράβο σου για όλα!

Anonymous said...

Κλασσικοί Έλληνες,ρατσιστές ως συνήθως,δυστυχώς!

Στελλα εδω said...

Υπομονή...
Ναταλία Κ.